În atenția membrilor de sindicat

1. Stimați membrii de sindicat, în situația dată se suspendă activitățile care necesită participarea fizică în cadrul SindUBB, iar comunicarea se va face prin adresa sindubb@yahoo.ro.

2. Toate activitățile programate de către SindUBB pe lunile martie, aprilie, mai (până la ridicarea stării de urgență) care necesită expunerea / participarea mai multor persoane se suspendă, iar conducerea operativă în regim pentru situații de urgență este realizată de Comitetul Director.

3. Plata ajutoarelor sociale / ajutoare de deces, în această perioadă, se va face prin virament bancar, în consecință vă rugăm să menționați pe cerere,  banca și contul dumneavoastră, atașate fiind și documentele justificative, scanate și transmise pe emailul SindUBB (sindubb@yahoo.ro).

4. Conducerea SindUBB veghează în continuare și în această perioadă pentru respectarea drepturilor membrilor de sindicat și vă rugăm se ne semnalați în scris / audio / video, pe email, orice abateri constatate prin nerespecarea celor impuse de starea de urgență. Stimați membrii de sindicat nu ezitați să ne contactați pentru a vă putea acorda sprijinul nostru total.

5. Conducerea SindUBB susține și sprijină toate demersurile conducerii UBB întreprinse în interesul membrilor de sindicat și a întregii comunități UBB, pentru a depăși această situație de urgență.

Stimați colegi, vă ținem la curent cu evenimentele în derulare. Vă rugăm să luați în considerare doar recomandările primite pe căi oficiale.

Conducerea SindUBB vă dorește multă sănătate.